escuelas
Educación ambiental marina
Et portem el mar a l'aula: fes que els teus alumnes experimentin la biologia marina i el mar sense moure's de l'escola
Tallers
Toca Toca el Mediterrani
Experimentem a cegues diferents situacions típiques de les nostres platges que ens generen animadversió i desconfiança, i a través de la reflexió, aconseguim girar la truita en favor del respecte i la conservació del medi natural.
Observem la fauna i flora marina
Descobrim la fauna i flora marina a través d'un circuit semi-experimental on podrem observar algues, esponges de mar, coralls i gorgònies i molts altres animals!
Muntem un aquari
Voleu muntar una peixera a la classe? Un terrari? Un hotel d'insectes? Una bassa per a l'escola? Podem executar qualsevol projecte envoltant-lo de contingut educatiu i alhora divertit!
Xerrades
El mar
Què és el mar? Què hi podem trobar? T'explicarem tot el que se t'acudeixi respecte el mar i els oceans, qui hi viu i com l'home hi interfereix!
La Biologia Marina
Què és la Biologia Marina? Què estudia? Per a què serveix? Totes les respostes i explicacions sobre la Biologia Marina: flora i fauna, estudi i conservació!
Educació Ambiental
També podem fer qualsevol xerrada d'educació ambiental, estigui o no dins el currículum escolar: els ecosistemes, els éssers vius, la reproducció, els cicles biològics, el món natural i la seva conservació, etc.
Sortides
Visitem l'Aquarium
Ideal si esteu estudiant els ecosistemes, el mar o qualsevol aspecte del medi marí! Aprofitarem els 24 aquaris temàtics per explicar la importància dels ecosistemes marins i acabarem la visita observant els magnífics taurons!
Anem al Zoo
Visita fantàstica per complementar l'estudi del éssers vius, la reporducció, els ecosistemes.. Ens centrarem en aquells biòtops que trobem en el nostre territori per explicar el medi natural i la seva conservació!
Fem una capbussada al mar
Ens trobarem a la Cala Sant Francesc de Blanes per fer una observació 'in situ' de tot el que podem trobar quan anem al mar! Estudiarem la fauna i flora marina i la importància dels ecosistemes marins!
I molt més!
Personalitzem tallers i xerrades
Els insectes, toquem la natura, tallers científics a l'escola!
Personalitzem sortides i activitats
Anem a buscar petxines, ens posem el tub i les ulleres i ens capbussem, observem el mar i les onades, busquem bolets...
En definitiva, explica'ns què vols fer!
Ens adaptarem a les necessitats de cada curs i classe!
Si vols contactar amb nosaltres:
+34 675244518
eugeni@beocean.cat
Made on
Tilda