escoles
Educació ambiental marina
Et portem el mar a l'aula: fes que els teus alumnes experimentin la biologia marina i el mar sense moure's de l'escola
NOVA ACTIVITAT!
Esteu treballant el reciclatge, els residus i el medi ambient? Voleu fer una sortida de camp?
Com a novetat, us oferim la possibilitat de fer una multi activiatat relacionada amb el reciclatge, les 3R, el residus i l'impacte en el medi ambient.
Sessió a l'aula
A través d'un taller experimental, explicarem què són els residus, com podem Reduir, Reutilitzar i Reciclar, quin impacte tenen en el medi ambient i quines coses podem fer nosaltres per reduir-lo.
Sortida a camp: neteja d'un ambient
Sortirem a un ambient natural (platja, bosc, riera, camps, plaça...) i realitzarem una activitat de neteja de l'entorn a través d'una gimncana molt dinàmica, tot separant els residus recollits, quantificant-los i explicant-ne l'origen i l'impacte
Manualitat
Amb els residus recol·lectats de l'entorn natural, un cop separats i estudiats, realitzarem un taller de manualitats per confeccionar figures i representacions de fauna i flora.
Tallers
Toca Toca experimental del mar
Descobrim a cegues el mar i la fauna marina: tocarem algues, esponges, dents de tauró, coralls, petxine si molt més! Treballem a partir de diferents situacions típiques de les nostres platges que ens generen animadversió i desconfiança, i a través de la reflexió, aconseguim girar la truita en favor del respecte i la conservació del medi natural.
Taller i manualitat de residus marins
Si esteu treballant el reciclatge i els residus, aquest és el vostre taller! Parlarem de les 3R i observarem l'impacte que generen els residus al medi ambient. Ho descobrirem a partir d'un taller Toca Toca i després farem manualitats (meduese, peixos, coralls..) amb materials reciclats!
Muntem un aquari
Voleu muntar una peixera a la classe? Un terrari? Un hotel d'insectes? Una bassa per a l'escola? Podem executar qualsevol projecte envoltant-lo de contingut educatiu i alhora divertit!
Xerrades
El mar
Què és el mar? Què hi podem trobar? T'explicarem tot el que se t'acudeixi respecte el mar i els oceans, qui hi viu i com l'home hi interfereix!
La Biologia Marina
Què és la Biologia Marina? Què estudia? Per a què serveix? Totes les respostes i explicacions sobre la Biologia Marina: flora i fauna, estudi i conservació!
Educació Ambiental
També podem fer qualsevol xerrada d'educació ambiental, estigui o no dins el currículum escolar: els ecosistemes, els éssers vius, la reproducció, els cicles biològics, el món natural i la seva conservació, etc.
Sortides
Descobrim el mar i la platja
Ideal si esteu estudiant els ecosistemes marins, el mar, la platja o qualsevol aspecte del medi marí! Aprofitarem la visita a una platja per descobrir la fauna i flora que hi viu i explicar la importància dels ecosistemes marins!
Netegem una platja?
Us oferim la possibilitat de netejar una platja o qualsevol altre espai natural a través d'una activitat divertida, segura i amb un potencial divulgatiu enorme! Ep, i amb deixalles per a tots!
Fem una capbussada al mar
Ens trobarem a la Cala Sant Francesc de Blanes per fer una observació 'in situ' de tot el que podem trobar quan anem al mar! Estudiarem la fauna i flora marina i la importància dels ecosistemes marins!
I molt més!
Sou la classe dels taurons? De les tortugues? Personalitzem tallers i xerrades
Podem adaptar qualsevol dels nostres tallers experimentals de Toca Toca al nom de la vostra classe. També podem realitzar activitats i tallers de caire naturalista i científic: els insectes, toquem la natura, física i química, els experiments, etc.
Personalitzem sortides i activitats
Anem a buscar petxines, ens posem el tub i les ulleres i ens capbussem, observem el mar i les onades, busquem bolets...
En definitiva, explica'ns què vols fer!
Ens adaptarem a les necessitats de cada curs i classe!
Descarrega't el nostre dossier d'activitats
Xafardeja tots els nostres tallers, activitats, metodologia, filosofia, tarifes i disponibilitat!
Si vols contactar amb nosaltres:
+34 675244518
eugeni@beocean.cat
Made on
Tilda