CENTRES DE SUBMARINISME
Sorprèn els teus bussejadors
Fes que el teu centre sigui especial i que els teus bussejadors disfrutin aprenent i bussejant alhora!
Jornades
Busseig amb valor afegit
Fes que els teus clients disfrutin amb la Biologia Marina durant un dia molt especial al teu centre! Descobrirem conceptes i sorpreses de forma teòrica i pràctica, sempre divertint-nos!
Xerrada teòrica
Primer, parlarem de forma tranquil·la i distesa sobre diferents temàtiques de Biologia Marina: els peixos i com identificar-los, els nudibranquis, els pops i altres cefalòpodes, gorgònies i coralls, esponges i un infinit etcètera!
I a l'aigua!
I després de la xerrada, farem una (o dues) immersions per observar 'in situ' els protagonistes de la jornada! Diversió assegurada!
Cursos
Ofereix biologia als teus alumnes
Introduïm els aspectes més bàsics de la Biologia Marina amb una breu classe teòrica i aprofitant les últimes immersions en aigües obertes per observar la fauna i flora marina
Open + Biologia Marina
Després d'una breu sessió teòrica, aprofitarem l'observació de fauna i flora marina per posar en pràctica els exercicis més elementals del primer nivell de busseig: la flotabilitat neutra, respiració pausada i habituar-se al medi, etc.
Avançat + Biologia Marina
Pels alumnes més avançats, oferim un curs de Biologia Marina en paral·lel a les seves immersions d'especialització: gorgònies a la profunda, esponges en coves, comunitats bentòniques per a l'orientació, algues i posidònia a la flotabilitat neutra, etc.
Guiatge + Biologia Marina
Ofereix serveis de Biologia Marina
Fes que els teus clients gaudeixin sota l'aigua amb valor afegit: immersions i batejos guiats per un biòleg marí que farà les delícies dels teus clients!
Bateig + Biologia Marina
Sí, també aporfitem els primers passos sota l'aigua per començar a gaudir de la flora i fauna subaquàtica, amb un briefing de Biologia Marina perquè la primera experiècia sigui inoblidable!
Immersió especialitzada
Aprofitem les característiques del teu centre per oferir una experiència molt més rica a través de la Biología Marina, amb un intens briefing i el guiatge especialitzat d'un biòleg marí.
Forma els teus treballadors
Formació en Biologia Marina
Fes que els teus treballadors també tinguin coneixements bàsics de Biologia Marina, ja sigui d'aspectes genereals o més especialitzats.
Millora el teu equip
Si augmentes la formació dels teus treballadors, estàs augmentant la qualitat i excel·lència del servei que ofereixes als teus clients
Millora el teu centre
I aconsegueix especializar i diferenciar el teu centre a través de la Biologia Marina! Aprofita el potencial i el valor afegit que t'oferim!
Si vols contactar amb nosaltres:
+34 675244518
eugeni@beocean.cat
Made on
Tilda